понеділок, 5 грудня 2016 р.

Складання меню і сервірування столу для бенкету-фуршету


 29 листопада 2016 року викладачем вищої категорії Морозовою Ларисою Григорівною проведено відкрите практичне заняття зі студентами спеціальності «Ресторанне обслуговування»  з дисципліни «Ресторанний сервіс» на тему «Складання меню і сервірування столу для бенкету-фуршету».

 Під час виконання практичних завдань студенти навчилися складати бенкетне меню, застосовувати існуючі прийоми сервірування бенкетних столів, способи подавання страв та напоїв під час обслуговування бенкету-фуршету у закладах ресторанного господарства.

 Впродовж заняття простежувались міждисциплінарні зв’язки з дисциплінами «Організація обслуговування», «Гігієна та санітарія», «Охорона праці в галузі» та іншими.


 Присутніх на відкритому занятті приємно вразили вишуканість самостійно дібраного студентами меню, вміння сервірувати стіл, обслуговувати відвідувачів.

 Продемонстровані на занятті уміння і навики ще раз демонструють достатній рівень практичної підготовки студентів коледжу, що в подальшому дасть змогу забезпечити конкурентоздатність наших випускників на ринку праці.

Немає коментарів:

Опублікувати коментар