Студенти спеціальності «Ресторанне обслуговування» з цікавістю пізнають
особливості ресторанного сервісу,
відвідуючи сучасні заклади ресторанного
господарства ТРЦ «Фабрика» м. Херсона.
Під час проходження навчальної
практики «Вступ до фаху» для студентів – майбутніх рестораторів була організована екскурсія на ТРЦ «Фабрика» з відвідуванням різних типів ресторанів цього торговельного центру. Адміністратори закладів «Fоrsaж», «Basta Pasta»,
«Мамма Піца» розповідали студентам коледжу про вимоги до працівників і правила обслуговування
гостей. Після цієї екскурсії у молодих рестораторів з’явився стимул краще навчатися і дізнаватися якомога
більше про цю сферу діяльності.
Також до першокурсників спеціальності «Ресторанне
обслуговування» завітали випускники 2015
року:
1. Ліщук
Владислав – адміністратор кафе «Ведро
гвоздей»:
- Навчаючись у
коледжі, я розумів, що моя професія ніколи не залишить мене без грошей. Проте я
не розумів, наскільки відповідальна роль адміністратора у ресторанному бізнесі.
Сьогодні ж упевнено можу сказати, що я - друга особа після директора, бо
приймаю відповідальні рішення щодо обслуговування наших відвідувачів. Як
адміністратор залу маю багато обов’язків і за все, що знаходиться та
відбувається в кафе, несу особисту відповідальність. Тому хочу наголосити, що
ця професія, окрім знань тонкощів ресторанної справи, вимагає від фахівця організованості, високого
рівня дисципліни та відповідальності.
2. Петруняк Дар'я – адміністратор кафе «Бургер Сіті»:
- Обираючи цю спеціальність, я вже знала про те, що
ресторанний бізнес - це моє покликання. Тому постійно цікавилася літературою з
ресторанного обслуговування, відповідально ставилася до навчання, старанно
готувалася до занять. І завдяки цьому
після закінчення коледжу одразу знайшла роботу в кафе на посаді адміністратора.
Я вдячна директору коледжу та всім викладачам за їх
клопітку працю, оскільки своїм сьогоднішнім успіхом я завдячую саме їм.
Сьогодні я продовжую навчання у ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і
торгівлі», заочний факультет якого відкрито на базі нашого коледжу.
А вам як студентам хочу побажати: ніколи не здаватися у
важких ситуаціях, впевнено досягати поставлених цілей, прагнути до знань та
залишатися собою. А як майбутнім фахівцям – відповідально ставитися до будь-якої
справи, бо в коледжі створені всі умови для того, щоб ви змогли отримати ґрунтовні
фахові знання і досягти кар’єрного успіху у ресторанній справі.
|
Немає коментарів:
Дописати коментар