Сучасній людині сьогодні не просто цікаві, але і необхідні знання про те, як удосконалювалися мистецтво і наука про харчування, специфіку національних типів харчування, формування таких загальноприйнятих понять, як смак, апетит, раціональне використання сировини.
Під час вивчення дисципліни «Кулінарія» майбутні фахівці отримують знання з основ сучасної кулінарії, знайомляться з сучасними способами обробки сировини, виробництва напівфабрикатів, виготовлення кулінарної продукції, правилами створення композиції страви, її подавання, вимогами до якості.
А також в процесі навчання знайомляться із цікавими та незвичними закладами ресторанного господарства, історією виникнення страв, коктейлів.
Як відомо студентам, деякі гастрономічні гурмани готові зірватися на край землі заради ресторану з екзотичною задумкою, оригінальної їжею і вражаючими панорамами, які радуватимуть око під час смакування смачних страв.
Кулінарія – це мистецтво на науковій основі, тому що одночасно є, як наукою, так і мистецтвом, які разом утворюють прекрасний дует, що дає світу всю повноту насолоди від споглядання і вживання їжі.
Здатність швидко навчатися — ключова компетенція успішних фахівців, тому зробіть навчання своєю звичкою. Розширюйте й оновлюйте свої знання у цікавій для вас сфері та впроваджуйте те, що дізналися, в життя й роботу.
Немає коментарів:
Дописати коментар