субота, 15 жовтня 2011 р.

Презентація спеціальності «Ресторанне обслуговування»


   На початку жовтня в Херсонській обласній бібліотеці ім. Гончара відбулася Міжнародна конференція, присвячена питанням розвитку туризму на території південного регіону. Разом із багаторічним партнером Херсонським державним центром зайнятості викладачі і студенти коледжу представили на цьому заході презентацію спеціальності «Ресторанне обслуговування».
 
  Гості конференції побували у віртуальному ресторані, який яскраво розрекламували майбутні спеціалісти сфери ресторанного обслуговування. Відвідувачів не залишили байдужими вишукані страви ресторану, назви яких навіяні південним колоритом нижнього придніпров’я: запечена «Збурївська дичина», гарбузові оладки «Бехтерські паничі», салат «Голопристанський» з ропанами і креветками, запашна юшка «Рибальча» з дніпровської риби. Вразили студенти коледжу і відмінним знанням англійської мови. Так, один із туроператорів зауважив, що наші студенти – це справжня знахідка для туристичного бізнесу, а меню ресторану може стати окрасою будь-якого закладу, який займається розвитком зеленого туризму. 

Немає коментарів:

Опублікувати коментар