Велике значення для підготовки
конкурентоспроможних фахівців на ринку праці має практична підготовка. ІІ
найважливішим завданням є поєднання теорії з практикою.
Згідно графіку навчального процесу студенти
денної форми навчання спеціальностей «Товарознавство та комерційна діяльність»
(спеціалізація: Товарознавство в митній справі) та «Ресторанне обслуговування» проходили виробничу
практику на сучасних підприємствах м. Херсона та області.
Базами практики для товарознавців є Торгово-Промислова палата,
Центр стандартизації та сертифікації, Херсонська митниця, Управління захисту
прав споживачів, супермаркети «Сільпо», « АТБ», «Фреш», «Везунчик» та інші
торговельні підприємства.
Для рестораторів – туристичний комплекс
«Фрегат», ресторан
« Класик», «Зефір»,
«Кралиця», «Грінвіч», «Ностальжі» , піцерії.
Немає коментарів:
Дописати коментар