15 червня 2015

Виробнича практика студентів спеціальностей "Товарознавство та комерційна діяльність" та "Ресторанне обслуговування"

Велике значення для підготовки конкурентоспроможних фахівців на ринку праці має практична підготовка. ІІ найважливішим завданням є поєднання теорії з практикою.
Згідно графіку навчального процесу студенти денної форми навчання спеціальностей «Товарознавство та комерційна діяльність» (спеціалізація: Товарознавство в митній справі) та «Ресторанне обслуговування»  проходили виробничу практику на сучасних підприємствах м. Херсона та області.
Базами практики  для товарознавців є Торгово-Промислова палата, Центр стандартизації та сертифікації, Херсонська митниця, Управління захисту прав споживачів, супермаркети «Сільпо», « АТБ», «Фреш», «Везунчик» та інші торговельні підприємства.
Для рестораторів – туристичний комплекс «Фрегат», ресторан
« Класик», «Зефір», «Кралиця», «Грінвіч», «Ностальжі» , піцерії.








Немає коментарів:

Дописати коментар