29 листопада 2016 року викладачем вищої категорії Морозовою Ларисою Григорівною проведено відкрите практичне заняття зі студентами спеціальності «Ресторанне обслуговування» з дисципліни «Ресторанний сервіс» на тему «Складання меню і сервірування столу для бенкету-фуршету».
Під час виконання практичних завдань студенти навчилися складати бенкетне меню, застосовувати існуючі прийоми сервірування бенкетних столів, способи подавання страв та напоїв під час обслуговування бенкету-фуршету у закладах ресторанного господарства.
Впродовж заняття простежувались міждисциплінарні зв’язки з дисциплінами «Організація обслуговування», «Гігієна та санітарія», «Охорона праці в галузі» та іншими.
Присутніх на відкритому занятті приємно вразили вишуканість самостійно дібраного студентами меню, вміння сервірувати стіл, обслуговувати відвідувачів.
Продемонстровані на занятті уміння і навики ще раз демонструють достатній рівень практичної підготовки студентів коледжу, що в подальшому дасть змогу забезпечити конкурентоздатність наших випускників на ринку праці.
Під час виконання практичних завдань студенти навчилися складати бенкетне меню, застосовувати існуючі прийоми сервірування бенкетних столів, способи подавання страв та напоїв під час обслуговування бенкету-фуршету у закладах ресторанного господарства.
Впродовж заняття простежувались міждисциплінарні зв’язки з дисциплінами «Організація обслуговування», «Гігієна та санітарія», «Охорона праці в галузі» та іншими.
Присутніх на відкритому занятті приємно вразили вишуканість самостійно дібраного студентами меню, вміння сервірувати стіл, обслуговувати відвідувачів.
Продемонстровані на занятті уміння і навики ще раз демонструють достатній рівень практичної підготовки студентів коледжу, що в подальшому дасть змогу забезпечити конкурентоздатність наших випускників на ринку праці.
Немає коментарів:
Дописати коментар