06 квітня 2017

Вивчення асортименту хлібобулочних виробів

Тільки – но з печі, скоринка в золі –
Свіжа хлібина лежить на столі.
День розпочався з цієї хлібини...
В ній наш достаток, могутність країни,

Наших морів не стривожена синь,
Шлях до зірок у космічну глибінь.
Кажуть в народі правдиві слова:
Хліб – годувальник – Всьому голова!


Згідно плану проведення відкритих занять та виховних заходів у 2016-2017 н.р. викладачем Малініною Тетяною Олегівною було проведено з дисципліни «Товарознавство» відкрите практичне заняття з елементами ділової гри та демонстрацією й дегустацією хлібобулочних виробів на тему: «Вивчення асортименту хлібобулочних виробів». Студенти першого курсу групи Т-201 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» продемонстрували високий рівень знань з дисципліни.



Під час виконання практичних завдань студенти сформували навички, щодо оцінювання якості хліба та хлібобулочних виробів органолептичним та експертним методом, ознайомились з вимогами до якості хліба та хлібобулочних виробів згідно з нормативними документами, навчились вирішувати виробничі ситуації з приймання-здавання товарних партій хліба.


Викладач використовувала сучасні інтерактивні методи навчання, які допомогли студентам краще засвоїти матеріал. Всі присутні отримали корисні поради по якості хліба та хлібобулочних виробів.


ДО КОЛЕДЖУ ВСТУПАЙ –СПРАВЖНІМ ФАХІВЦЕМ СТАВАЙ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар